Selecteer een pagina

Zaterdag 25 augustus wordt Boerenburg leuker met een wijkfeest!
van 16.00 tot 20.00 uur is er een barbeque, ook één met halal vlees. Er zijn leuke spelletjes voor kinderen en speelse volwassenen, en natuurlijk is er muziek. Mogelijk is Wethouder Dennis Salman achter de draaitafel te zien.
Belangstellenden kunnen zich opgeven via een email naar info@boerenburg-noordwijk.nl of met een briefje bij het secretariaat, Joseph de Veerstraat 28. Hierin kan men ook dieetwensen vermelden. De kosten zijn 10,- voor leden en 15,- voor niet-leden, inclusief een drankje. Een lidmaatschap kost 10,- per jaar en is tot 1-1-2019 gratis. Inschrijving voor het feest kan tot 20 augustus en is geldig als het geld binnen is op onze bankrekening NL49RABO0329289535, of contant bij een van de bestuursleden. Feestlocatie: Het verharde sportveld in het park midden in de wijk naast de Lavendelhof.