Selecteer een pagina

Wijkvereniging Boerenburg is een handtekeningen actie aan het houden voor “Ons Huis”, een buurthuis voor alle Boerenburgers.

Tot 29 oktober kunt u de vrijwilligers met de lijsten aan de deur treffen. De lijsten zullen worden ingediend bij de Taskforce vergadering, waar ideeën worden voorbereid om onze wijk beter en veiliger te maken.

Met een flinke achterban hopen we dat de gemeente zal beslissen ons een eigen huis te gunnen. Een paar kamers met een keukentje in een bestaand gebouw is al genoeg. Daar kunnen we activiteiten ontplooien die ouderen helpen tegen de eenzaamheid, jongeren van de straat houden en kinderen en volwassenen educatieve of recreatieve bezigheden aanbieden.

Sta achter ons en zet uw handtekening. Wellicht kunnen we u dan snel begroeten in ons eigen honk.