Selecteer een pagina

Wijkvereniging Boerenburg gaat zich opgeven voor Kern met Pit. Een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij om buurten hun dromen te helpen verwezenlijken middels een doe het zelf pakket. Onze droom: Een eigen buurthuis. Een ruimte waar we activiteiten kunnen ontplooien die ouderen helpen tegen de eenzaamheid, jongeren van de straat houden en kinderen en volwassenen educatieve of recreatieve bezigheden aanbieden.

Hiervoor moeten we duidelijk gaan maken hoe groot onze achterban is. We moeten lobbyen bij de politiek om hen tot een voor ons positieve beslissing te brengen. We moeten geld bij elkaar gaan brengen om ons eigen plekje in te richten, en we moeten vrijwilligers vinden, die hun tijd willen besteden om ONS THUIS zoveel mogelijk open te gaan houden. Wanneer we geselecteerd worden om mee te mogen doen met Kern met Pit kunnen we 1000.- euro ontvangen als we onze droom voor het eind van 2019 verwezenlijken. We hopen natuurlijk dat dit gaat gebeuren. Maar ook als we niet geselecteerd worden geeft dit project al ons al een duw in de goede richting. Een handtekeningenactie voor ONS THUIS is al gestart.