Selecteer een pagina

Beste leden en donateurs,

Graag wil ik u/jullie informeren over het museumbezoek van aanstaande woensdag 9 januari. We bezoeken het Gemeente Museum Den Haag, het laatste werkstuk van architect Berlage met een prachtige vaste collectie en wisselende kunsttentoonstellingen. Nu te zien Ad Gerritsen, Femmes Fatales in de mode, Alexej von Jawlenski, en Glans en Geluk
Entree 15,- Museumkaart gratis. Reis en parkeerkosten bij 4 personen per auto en 4 uur parkeren zijn 4.35 pp.
Tenslotte nemen we nog koffie met wat lekkers, meestal rond 7,50 op. We verzamelen om 10.00 uur bij de Lidl.
Als je mee wilt, meld je dan aan via info@boerenburg-noordwijk.nl of 0622324182
Wil je dan aangeven of je kan rijden? Als er niet genoeg auto’s beschikbaar zijn gaan we met het OV. Je bent van harte welkom.

Ons bereikte een interessante hulpvraag van de weduwe van de vroegere fotograaf Van Kan. Zij heeft veel apparatuur staan, maar weet niet hoe deze aan het werk te krijgen. Zij zoekt dus een handige foto en film liefhebber, die deze apparaten weer aan de praat krijgt.
Ze is bereid ervoor te betalen, of en dat is misschien nog leuker, de apparatuur die ze niet meer gebruikt aan de hulpvaardige hobbyist af te staan. Ze heeft meerdere apparatuur voor hetzelfde doel, dus dit kan best interessant zijn. Lijkt dit je leuk, of weet je iemand die dit leuk vindt, geef dan even een berichtje via info@boerenburg-noordwijk.nl of 0622324182. Je zou haar erg blij maken.

Indien u het nog niet gedaan heeft, wil ik u uitnodigen uw contributie รก 10,- over te maken op onze bankrekening NL49RABO0329289535 t.n.v. Wijkvereniging Boerenburg onder vermelding van uw naam en adres. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Ineke van der Meulen
Secretaris
Wijkvereniging Boerenburg