Selecteer een pagina

Contact

Wilt u contact of heeft u een vraag aan iemand van de wijkvereniging, stel dan hieronder uw vraag.
De optelsom bij de vraag is om zeker te weten dat u een persoon bent en dat deze website niet door spammachines wordt misbruikt.

Robin Venhorst

Voorzitter

Ik ben Robin Venhorst woon sinds het begin 2000 in Noordwijk eerst aan Zee en nu alweer 8 jaar in Boerenburg. Ik werk zelf in de Kringloop en heb als hobby’s muziek wandelen en vooral koken.

Ik vond het tijd dat er eens als één van de laatste wijken een buurtvereniging zou komen en via SWN begint dat nu steeds meer vorm te krijgen en komen er ook steeds meer mensen bij om het te verwezenlijken. Heb inmiddels al aardig wat enthousiasme bemerkt bij de buurt bewoners en dat geeft veel voldoening om verder te gaan op deze weg.

Robin Venhorst.

Vraag aan Robin..?

Ineke van der Meulen

Secretaris

Ik ben Ineke van der Meulen, geboren Noordwijkse, en sinds ruim 10 jaar met man en kind woonachtig in Boerenburg. Wekelijks bezorg ik in een deel van Boerenburg de post voor Sandd.

Ik doe wat vrijwilligerswerk voor de school en de roeivereniging van mijn dochter, en ik ben af en toe actief voor de EHBO. En sinds de Boerenburgers komen samen bijeenkomsten prik ik wekelijks wat zwerfvuil weg.

Hoewel ik eerst een beetje afhoudend was heb ik nu met veel enthousiasme het secretariaat voor onze wijkvereniging op me genomen. Mijn ervaring in het bestuur van de studentenvereniging komt me nu mooi van pas.

Vraag aan Ineke..?

Jaap van Duin

Penningmeester

Mijn naam is Jaap van Duin en ben redacteur van deze website. Getrouwd en drie kinderen, twee met partner. In mijn dagelijkse leven verricht ik technische en administratieve handelingen voor de Waterbouwafdeling CiTG/TUDelft.

Zendamateur met een volledige vergunning. Dus Morse/Telegrafie “included”! Voorzitter en webmaster van de VERON regionale afdeling. De radioamateurclub dus met bijeenkomsten in Sassenheim.

Bij Stichting Huurdersbelangen Noordwijk heb ik een paar mooie taken als vicevoorzitter, energiecoach en verzorg ik de website. Bestuurlijk was ik in het verleden bij gemeente Noordwijk commissielid en een aantal jaren ook raadslid. Daarnaast reizen we graag naar favoriete landen in het Midden Oosten en Zuidelijk Afrika.

0639 251 454

https://a28.veron.nl

http://pa7da.jouwweb.nl/

http://zuid-afrika-reis.jouwweb.nl/ 

Vraag aan Jaap..?

Rienjan van Damme

Algemene bestuurslid

Vertrouwenspersoon/contactpersoon bij spanningen in de wijk

Ik ben Rienjan van Damme. Al 10 jaar met plezier bewoner van Boerenburg (flats). Inmiddels ook bestuurslid van SHN (Stichting Huurdersbelangen Noordwijk).

Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan leuk en gezellig Boerenburg. Ik ben een voorstander van persoonlijke benadering en op de man af. Dus ook altijd persoonlijk bereikbaar voor bewoners van Boerenburg.

Groet Rienjan

06-15140455

Vraag aan Rienjan..?