Selecteer een pagina

Persbericht. 8 maart 2018

Wijkvereniging Boerenburg bestaat! Deze week worden de statuten getekend en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  Woensdagavond 21 maart 2018 om 20.45 uur zal het bestuur zich voorstellen. Met een hamerklap verricht de voorzitter de officiële oprichting, waarna het glas wordt geheven op een mooie, nuttige en gezellige toekomst. Burgemeester en wethouder zijn uitgenodigd, en iedereen is welkom.

Voor Boerenburgers en geïnteresseerden wordt vooraf een informatieve en hopelijk constructieve bijeenkomst gehouden, waar informatie wordt gegeven over de wijk en waar gesproken wordt hoe welke wensen voor Boerenburg tot stand gebracht kunnen worden. Het vervullen van een aantal wensen, zoals het zwerfvuilproject en de museumclub is al in volle gang. Wijkvereniging Boerenburg heet iedereen welkom met koffie en koek vanaf 20.00 uur, bij Schietvereniging Blijf voor `t land aan de Johanna van Hoornstraat 8.

We hopen op een mooie opkomst.

Vriendelijke groet,

Ineke vd Meulen

Secretaris

Wijkvereniging Boerenburg io