Selecteer een pagina

Na deze bijzondere tijd waarin heel veel dingen niet konden, kondigen wij vanuit Welzijn Noordwijk en Kwadraad een nieuwe groepscursus Grip & Glans aan.

Deze keer richten wij ons op vrouwen uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk in de leeftijd van 45 tot 60 jaar. Een levensfase waarin veel veranderingen plaatsvinden op verschillende gebieden. Denk hierbij aan hormoonwisselingen, onzekerheid, confrontatie met ouder worden, andere balans tussen werk, privé en vrije tijd en lichamelijke veranderingen.

We starten op maandag 7 september en vindt 6 weken achter elkaar plaats van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in de Wieken aan de Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk.

Tijdens de cursus worden de vrouwen ondersteund en geactiveerd om op hun persoonlijke doelen in kaart te brengen en hun leven een positieve invulling te geven.

Zij krijgen meer grip op hun leven door zich te richten op de dingen waar zij zelf invloed op hebben en verhalen en ervaringen te kunnen delen met anderen.

De cursus bestaat uit zes cursusbijeenkomsten en één terugkombijeenkomst. De kosten voor de totale cursus bedragen 30 euro. Indien de kosten een belemmering vormen is in overleg korting/kwijtschelding van het cursusgeld mogelijk.

Via onderstaande contactgegevens kunt u iemand aanmelden of meer informatie vragen.

De Flyer kunt u HIER downloaden!

Mocht u vragen hebben over de cursus, dan horen wij dat graag!

Hartelijke groet,

Mireille van der Meer

 Kwadraad Maatschappelijk Werk

Postadres POSTBUS 440, 2800 AK GOUDA
Bezoekadres Raadhuisstraat 4, Noordwijk
Telefoon 0889004000
Website www.kwadraad.nl