Selecteer een pagina
Wat een avond. Om 19.00 stipt stonden hele horden kinderen voor de deur om een kaart met adressen op te halen. Een deel stuurden we eerst de wijk in, en een deel mocht eerst bij ons de Tuin Van Dracula bezoeken. Daarvoor moest je eerst het bos in. Daar schrok je je rot van een weerwolf. Dan kwam je in de tuin terecht en kon je het mooie standbeeld bewonderen. Maar reken maar dat dat standbeeld de bezoekers liet schrikken. Tenzij het een heel bang kindje was dan was het standbeeld heel lief. En dacht je dat je alles gehad had, dan kre

eg je nog twee vampiers op je nek. Gelukkig hadden die wel snoep bij zich.

Ook op andere plekken werden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo werd je belaagd door een engerd met een motorzaag in de Stakman Bossestraat, waar de tuin was volgeplaatst met zerken. Kon je bij

 een heks op bezoek in een garage aan de Clusiusweg of in een portiek aan de Sondauhof.
Bijgaand een verzameling foto’s van andere deelnemers om een idee te geven wat de anderen deden. Het doet totaal geen recht aan de werkelijkheid van belevenissen van verklede kinderen en volwassenen en al de leuke schrikeffecten. Wat was het een leuke avond.