Selecteer een pagina

De Nationale Sportweek gaat van start!

Zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Noordwijk laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait.
Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau.
Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is.
Sportbedrijf Noordwijk grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen en er samen met de lokale sportaanbieders voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten.

Gedurende deze week worden er diverse sport- en beweegactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Bij zwembad Binnenzee kun je een proefles Aquarobics volgen of je kunt gaan kickboxen bij Barigym.
De jeugd kan op dinsdag energie kwijt bij een pittige bootcamp van Viev1. Natuurlijk zijn de Buurtsportcoaches ook actief op de schoolpleinen met Schoolpleinsport.
Tevens start 20 september de Wandel-je-fit challenge van de Buurtsportcoaches.

Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met sporten of activiteiten en ervaren hoe leuk het is.

Met sporten en bewegen kun je namelijk je energie kwijt, krijg je energie, kom je in contact met mensen en het werkt stress verlagend.  Ofwel; sport doet iets met je.

Doe jij ook mee? Je kunt je aanmelden via Noordwijkactief.nl.